Info

Kaartverkoop
De kaartverkoop van Meadow Festival is op 8 april vanaf 10 uur.

Ook dit jaar hebben we onze ticket verkoop uitgevoerd via SimpleTicket

Wil je meer weten over het gebruik van SimpleTicket of ben je de e-mail kwijt van je tickets? Meer informatie kun je hier vinden: https://support.simpleticket.eu.
Locatie en Adres
Meadow Festival vindt plaats op het festivalterrein in Schipluiden, gelegen aan de Tiendweg nummer 2. 
Parkeren

Ondanks dat we voldoende parkeergelegenheid hebben maken we dit jaar weer gebruik van 2 parkeerterreinen. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op om je auto te parkeren.


– Voor auto’s

1. Volg de borden PARKEREN MEADOW.
2. door de parkeerbegeleiders verwezen naar het weiland langs de Rijksstraatweg.
3. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op en parkeer in de aangewezen plekken.


– Voor fietsers

1. Op het parkeerterrein voor het festival terrein is aan de linkerkant een fietsparkeerplaats gemaakt.
2. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op en parkeer je fietsen netjes in een rijtje.

Openingstijden Festival terrein

Het festivalterrein gaat om 14:00 uur open en we sluiten het terrein rond de klok van 23:45 uur. Wij verzoeken alle bezoekers na afloop rustig naar huis te gaan en geen overlast te veroorzaken in de omgeving.

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel zal er aan de poort gevraagd worden naar je ID.
Lockers
Net als vorige jaar zijn er ook dit jaar weer lockers op het terrein. We hebben er wel een beperkt aantal, wil je er zeker zijn dat je er eentje hebt, kom dan op tijd.
Muntverkoop

Ook dit jaar werken we weer met munten. Munten van vorig jaar zijn niet geldig! Munten kan je kopen op het festivalterrein en je kan zowel contant als met pin betalen. Dit jaar kan je de catering ook met munten betalen.

ZERO tolerance

Meadow Festival hanteert een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in het bezit mag hebben. Bij de ingang wordt streng gefouilleerd. Mocht je in het bezit zijn van drugs, dan eindigt jouw Meadow festival 2022 bij de poort.

EHBD
Op het terrein van Meadow festival is een EHBD post aanwezig. Voel je je slecht, heb je eerste hulp nodig dan kan je terecht bij de EHBD post. Zij zijn duidelijk aanwezig op het terrein.
Afval op het terrein
Op Meadow Festival schenken we drank in plastic bekers. Hopelijk zien we jullie allemaal in goede gezondheid op 9 juli 2022