Info

Kaartverkoop
 
 • De kaartverkoop van Meadow Festival is op 16 maart vanaf 10 uur
 • Link naar Ticketshop https://shop.simpleticket.eu/event/Mwr262wZ
 • Tickets kosten 58,50 euro per stuk (incl. servicekosten)
 • Je kan maximaal 4 kaarten per persoon tegelijk kopen.
 
 
Ook dit jaar hebben we onze ticket verkoop uitgevoerd via SimpleTicket. Wil je meer weten over het gebruik van SimpleTicket of ben je de e-mail kwijt van je tickets? Meer informatie kun je hier vinden: https://support.simpleticket.eu.
 
Locatie en Adres
Meadow Festival vindt plaats op het festivalterrein in Schipluiden, gelegen aan de Tiendweg nummer 2. 
Parkeren

Dit jaar maken we weer gebruik van 2 parkeerterreinen. Volg de aanwijzingen van de Verkeer en Parkeerbegeleiders op om je auto, fiets of scooter netjes te parkeren. 

Voor auto’s

 1. Volg de borden PARKEREN MEADOW.
 2. Door de verkeersbegeleiders word je verwezen naar het weiland langs de Rijksstraatweg.
 3. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op en parkeer in de aangewezen plekken.
 4. Ga via de loopbrug bij de bushalte het weiland uit en steek over bij de busoversteek en volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders naar het terrein.


Voor fietsers en scooters

 1. Op het parkeerterrein voor het festival terrein is aan de linkerkant een fietsparkeerplaats gemaakt.
 2. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op en parkeer je fietsen of scooter netjes in een rijtje.
  1. Fietsen of scooters die niet in op de fietsparkeerplaats staat zullen worden verwijderd! 
 3. Loop vervolgens via de route naar de ingang van het Meadow terrein.

De Anna van Raesfeltstraat is afgesloten ten hoogte van de branweerkazerne / Gemeentehuis. Deze locatie moet vrijblijven van auto, fietsen en/of scooters zodat de brandweer gebruik kan blijven maken van de kazerne. 

Let op: Op 8 juli is de N223 afgesloten tussen de A4 en De Lier. Op de terugreis zul je via de Dorppolderweg richting het Westland moeten rijden. 

Openingstijden Festival terrein

Het festivalterrein gaat om 14:00 uur open en we sluiten het terrein rond de klok van 00:00 uur. Wij verzoeken alle bezoekers na afloop rustig naar huis te gaan en geen overlast te veroorzaken in de omgeving.

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel zal er aan de poort gevraagd worden naar je ID.
Lockers
Net als vorige jaar zijn er ook dit jaar weer lockers op het terrein. We hebben er wel een beperkt aantal, wil je er zeker zijn dat je er eentje hebt, kom dan op tijd.
Muntverkoop

Ook dit jaar werken we weer met munten. Munten van vorig jaar zijn niet geldig! Munten kan je kopen op het festivalterrein en je kan zowel contant als met pin betalen. Dit jaar kan je de catering ook met munten betalen.

ZERO tolerance

Meadow Festival hanteert een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in het bezit mag hebben. Bij de ingang wordt streng gefouilleerd. Mocht je in het bezit zijn van drugs, dan eindigt jouw Meadow festival 2022 bij de poort.

EHBD
Op het terrein van Meadow festival is een EHBD post aanwezig. Voel je je slecht, heb je eerste hulp nodig dan kan je terecht bij de EHBD post. Zij zijn duidelijk aanwezig op het terrein.
Afval op het terrein
Op Meadow Festival schenken we drank in plastic bekers. Hopelijk zien we jullie allemaal in goede gezondheid op 9 juli 2022