Line up

Meadow Festival 2022 gaat een jaar worden om nooit meer te vergeten! Voorgaande edities stonden er al grote namen op de line-up maar dit jaar gaan we nog een stapje verder!

Line-up Meadow Festival - 9 juli 2022

Deze DJ staat al zo lang op vele grote festivals en zit daarom al jaren bij de organisatie in het hoofd…en dus niet alleen vanwege het feit dat wij zelf al menig optreden van hem hebben bijgewoond!

Jullie kennen hem wellicht van nummers als CTRL.ALT.DELETE, No One Can Stop Us Now of Das Boot. Zegt je dit niks, vanaf nu verplichte kost om zijn Spotify lijst helemaal grijs te draaien!

Ladiesss and gentlemennnnn….we are proud to introduce yo

NOISeConTROLLERS 

Met de eerdere bekendmakingen van deepacknl en noisecontrollers maken we vandaag onze afsluitende DJ bekend. Deze DJ wordt al jaren getipt door een aantal van onze sponsoren…Al die jaren hadden we onze line-up al rond…maar na twee jaar afwezigheid mocht deze naam hoe dan ook niet ontbreken!

Daarom… partypeepz🥁

Maak je borst maar nat, zorg ervoor dat aan het einde van de avond je beenspieren het nog niet hebben begeven. Ga boodschappen tassen sjouwen tot de max…want we gaan knallen met

SubSonik 

Wij zijn fucking trots dat we deze mannen (wederom) hebben weten te strikken voor een set tijdens Meadow Festival 2022.

Sommige kennen ze wellicht nog van hun optreden bij ons in 2018 of hebben zelfs hun schoenen nog die ze toen het publiek in gooiden….maar if not – dan staat jullie tijdens de set op 9 juli wat te wachten!  We kunnen nu al niet wachten tot 9 juli ergens begin van de avond…so give it up for……

 

 

DEEPACK 

Deepack - Meadow Festival 2022 - 9 juli 2022 - line-up

Deze DJ gaat onze mainstage uit zijn voegen laten klappen…. 
Het is niet alleen een DJ die al vanaf de eerste editie aanwezig is geweest, maar het is ook een echte vriend van ons!

Voor iedere pré party veegt hij zijn agenda leeg, iedere editie staat ieder jaar al lang en breed vast in zijn agenda en er worden ieder jaar weer wat uurtjes gespendeerd aan het nummer voor onze eindshow! Wij zijn niet alleen blij met hem, maar ook ontzettend trots op onze relatie! ❤️

Ladieeeesss and gentlemennen, laat hem vooral weten dat jullie weer blij zijn met hem want één ding is zeker – hij gaat rocken op 9 juli…give it up for….

 

Bass Chaserz 

Deepack - Meadow Festival 2022 - 9 juli 2022 - line-up