Line up

Meadow Festival 2023 gaat een jaar worden om nooit meer te vergeten!

Voorgaande edities stonden er al grote namen op de line-up maar dit jaar gaan we nog een stapje verder!

Main stage

STage Soixante Neuf!

Laat je op 8 juli meevoeren door zijn energieke beats en melodieën. Tijdens het Cirque Absurde op 8 juli zal hij het terrein op zijn grondvesten doen trillen, letterlijk en figuurlijk! 
Make some noise for…… 🥁🥁 🥁 🥁
 
DJ B-Front
MEADOW 2023 B-Front

Deze legend is 8 juli aanwezig om vanuit zijn draaitafel iedereen lichaamsdeel in beweging te krijgen. Geen heup die stil staat en geen bil die niet schudt! 💃🕺 Laaaaaaaaadies en Gentlepeople! Give it it up fooooooorrr!

@ziggymusic

Voel de liede op 8 juli op het Stage Soixante Neuf! 🔥

Na zijn legendarische optreden in 2017 zal hij jullie weer laten swingen op de hardste beats! Zorg dat je lichaam in topconditie is , want deze man zal je laten dansen, zweten, feesten, raven en nog veel meer… Noem een legendarische track en hij heeft hem gemaakt of gemixt! Geef deze man een heel groot applaus en maak je klaar voooooooooorrr!!

@ruthlessnl

MEADOW 2023 B-Front

Deze dame zet menig kantoor op haar kop tijdens de pauze, krijgt in een paar beats de roest van alle heupen en geen dak die haar feestjes overleefd! Daarnaast is ze vaak te horen op SLAM FM waar ze de beats uit de radio boxen beuken…

Ladies and gentlemen.. give it up for Housuh in de Pauzuh aka @elaine_thiele !!

Wij zijn fucking trots dat we deze legend (wederom) hebben weten te strikken voor een set tijdens Meadow Festival 2023.

In 2019 ging het hele terrein los op dus jullie weten wat je te wacht staat. Dit is de dokter waar je op bezoek gaat als je helemaal los wilt gaan en daar is Meadow het beste medicijn voor!!! We kunnen nu al niet wachten tot 8 juli ergens begin van de avond…so give it up for……

@drphunkmusic

MEADOW 2023 B-Front

De volgende DJ heeft inmiddels wel de titel ‘Legend’ meer dan verdiend en kunnen we hem ondertussen plaatsen in het rijtje van grote DJ’s. Vorig jaar sloot hij onze stage Campo de Balonmano mees-ter-lijk af en deze eindbaas krijgt dan ook ieder persoon op de dansvloer zo wild op de dansvloer zonder dat ze het zelf ook maar ietsiepietsie doorhebben. Ondertussen heeft hij ons ook bevestigd dat het dit jaar wederom een set gaat worden om je vingers er bij af te likken…. hier MOET je bij zijn!

We hebben het natuurlijk over the one and only: @dj_bombastic

Deze 2 mannen zijn legendes in de scene! Al jaren proberen we ze te verleiden om op Meadow Festival te komen, dit jaar gaan ze Cirque Absurde op hun kop zetten 🎪💪🤡

Ze komen ze al hun rammers en hete hits laten horen om het terrein te laten bewegen en de aardbevingsmeters uit te laten staan! Buren van Meadow, stut uw muren en leg zandzakken voor de deur, deze set gaat voor een aardverschuiving zorgen!

Make some f*cking noise for: @DBSTF

MEADOW 2023 B-Front
Hij zit vol met energie, elke set die hij draait is uniek op zijn eigen manier. Zijn basis ligt in de RnB en Hiphop, maar zijn stijl is nu uitgebreid naar een enorm spectrum van stijlen. Kortom bereid jezelf voor op een werveling van klassiekers en krakers en rammers uit de huidige hitlijsten. Zelfs de barhangers zullen met hun voetjes op de dansvloer van ‘Stage Soixante Neuf’ te vinden zijn!
Ladies and gentlemen.. give it up for: ADVENTUREBOY !!

Voor iedere pré party veegt hij zijn agenda leeg, iedere editie staat lang en breed vast in zijn agenda en er worden ieder jaar weer wat uurtjes gespendeerd aan het nummer voor onze eindshow! Wij zijn niet alleen blij met hem, maar ook ontzettend trots op onze relatie! ❤️

Ladieeeesss and gentlemennen, laat hem vooral weten dat jullie weer blij zijn met hem want één ding is zeker – hij gaat rocken op 8 juli…give it up for….

@basschaserz !! 💪🏼🔥

MEADOW 2023_Bass Chaserz FB-Insta post 1080x1080

Zeg je NEE, krijg je er 2!! Deze talenten staan vanaf hun 9e achter de ‘Wheels of Steel’. Entertainen is hun met de paplepel gevoerd. Vanaf de start maken ze indruk met hun opzwepende hits en billenschud muziek

Dames: doe je haar in een Krul en trek wat lekkers aan want deze mooi-boys zijn WEL voor de poes 😍💃🪩
Heren: trek je puntenbloes aan en gooi alle remmen los 🕺🪩💪🏻

Make some noise for: @dj_doubletrouble_

MEADOW 2023 2nd stage Double Trouble Post 1080x1080

Met meer dan een decennia aan ervaring in zowel binnen- als buitenland is hij de absolute gangmaker voor elk festival! Noem een feestje in Nederland en deze man heeft er gestaan!

Vorig jaar openende hij Meadow Festival en dat maakte indruk. Deze keer zal hij weer in een ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale knallers gemend met een vlotte babbel in een achtbaan door Top-40, 80’s, 90,’s en hardstyle klassiekers heen gaan!

Clap your hands and give a ❤️ for: @partydjw

221113 MEADOW 2023 DJ social passepartouts_Party DJ W FB-Insta post 1080x1080

We hebben het over 2 local legends

Met zijn Afrikaanse roots krijgt hij iedere stugge Nederlander in de vibe en naast zijn performance behind the decks wordt iedereen al vrolijk als je naar hem kijkt – een glimlach zal nooit ontbreken bij deze hero!

Hij is één van de redenen dat bruiloftsfeesten gi-gan-tisch zijn en over Koningsdag 2022 bij de Oude Jan wordt nog steeds gesproken en afgevraagd of dat niveau ooit nog kan worden geëvenaard?!

We hebben het natuurlijk over @DeeRay & @LayonNais !

 

MEADOW 2023 2nd stage Deeray Layon Nais Post 1080x1080
Deze ‘local’ legend staat niet alleen op Stage Soixante Neuf, hij doet ook nog even samen met een maat de opening van onze Main Stage. Dan heb ik het natuurlijk over the one, the only, brown motherfucka legend a.k.a. DeeRay!!!
Deze man gaat zijn debuut maken bij Meadow Festival en wat voor een debuut. Zij gaan jullie allemaal 1 voor 1 welkom heten en zullen de heupjes, armpjes en voetjes langzaam op temperatuur brengen om de hele middag te knallen!
Dames en heren, jongens en meisjes, mogen wij een daverend applaus voor: DJ deeray & Luca Perra
221113 MEADOW 2023 DJ social passepartouts_Party DJ W FB-Insta post 1080x1080

Is het Superman? Is het Batman? Nee het is fucking Feest DJ Wesley, the one and only! Inmiddels behoort Wes (for intimi) ook zeker tot de local legends in deze scene! Meerdere feesten heeft hij al laten escaleren en verschillende dansvloeren tot smelten gebracht. Zijn skills behind the decks zijn ongehoord geworden en dat belooft een flink wild uurtje te worden! Be there bij Feest DJ Wesley op Stage Soixante Neuf!

MEADOW 2023 2nd stage Deeray Layon Nais Post 1080x1080