De kaartverkoop komt eraan!

01-04-2019
De kaartverkoop komt eraan!
1 april 2019

Partypeople!! Aanstaande zaterdag wordt het leuk, gezellig, warm en druk. Wij hebben er heel veel zin in!! Om ons feestje goed te laten verlopen zulle we ons moeten houden aan een aantal regeltjes. Er wordt ook gevoetbald en we willen het iedereen zoveel mogelijk naar hun zin maken. 

Sommigen zullen ruim voor 14:30 op de voetbal willen zijn. Het kan zo zijn dat dan nog geen rij is opgezet. Op het moment dat de rij gevormd kan worden houdt dan rekening met het volgende:  

  • Sta je eenmaal in de rij dan mag je niet meer uit. Dus ook niet om wat te kopen, niet voor een bezoek aan het toilet. Doe je dit wel, dan dien je daarna weer achteraan te sluiten. 
  • Wanneer je eenmaal door de rij heen bent en je een bonnetje hebt, mag je het terrein niet meer af. Verzamel je dan in en rondom de kantine en wacht tot dat de kaartverkoop van start gaat. 
  • Je nummertje wordt dan vanzelf omgeroepen. Is jouw nummer omgeroepen loop dan de route naar de kleedkamers waar je de kaarten kunt betalen via pin of contant kunt afrekenen. Het is het één of het ander. Dus niet 1 kaart contant afrekenen en de ander willen pinnen. 
  • Alleen als je 4 kaarten koop maak je kans op 1 van de Secret Stage toegangsbewijzen. Deze vind je in de Meadow Ticket Box! 

Nadat je de kaarten hebt bemachtigd deel dit dan vooral via social met #MF2019 en ga daarna feesten zoals je nog niet eerder gefeest hebt!

Veel plezier zaterdag en op naar een top editie van Meadow Festival 2019!

 

Deel dit bericht met je vrienden!