Keta de Clown zegt: Dankjewel

13-07-2023
Keta de Clown zegt: Dankjewel
Bedankt voor je bezoek aan Cirque Absurde!
 

Ik, Keta de Clown 🤡, wil jullie graag uit de grond van mijn keta-hart bedanken voor jullie aanwezigheid op het Meadow Festival Cirque Absurde op 8 juli 2023. Wat een onvergetelijke dag was het!

Het was een eer om jullie te mogen verwelkomen op mijn heilige grond en jullie te vermaken met mijn grappen, grollen, drankjes en optredens. Jullie enthousiasme en glimlachen hebben mijn hart verwarmd 😍

Het is jullie energie die deze dag zo speciaal maakte, en ik ben jullie hier enorm dankbaar voor. Het was geweldig om te zien hoe jullie allemaal meegingen in de magie van Cirque Absurde 🥰 Samen hebben we een magische tijd beleefd, vol lachen, dansen en genieten van de spectaculaire shows en geweldige muziek.
 
Nogmaals, hartelijk dank aan jullie allen die aanwezig waren op 8 juli 2023. Jullie hebben mijn dag magisch gemaakt. Ik hoop dat jullie met warme herinneringen terugkijken op het Meadow Festival Cirque Absurde en dat jullie nog lang kunnen nagenieten van momenten die we hebben gedeeld 🤩
 
Met een grote glimlach en een hart vol dankbaarheid,
 
-X-
Keta de Clown 🤡