Platina sponsor – DS Vloeren

28-06-2022
Platina sponsor – DS Vloeren

Wat is Meadow Festival zonder sponsors? Helemaal niks! Elke sponsor is voor ons net zo waardevol. De ene sponsort met diverse materialen en de andere heeft een sponsorpakket. Wat ze overeenkomstig hebben is dat ze Meadow Festival allemaal willen helpen EN…… ook wel van een feestje houden :)

In de komende dagen zetten we onze PLATINA sponsors in het zonnetje! Vandaag is het de beurt aan DS Vloeren. Wat doen zij eigen en waarom sponsoren zij Meadow Festival?

 

DS Vloeren

Meer over DS Vloeren

Bij DS VLOEREN bent u op het juiste adres voor het stofferen van uw woning of bedrijf. Er is bij ons veel mogelijk. Wij hebben een showroom in Schipluiden met ruime keuze aan pvc, tapijt, plinten, karpetten en schoonloopmatten. Wij hebben ruime openingstijden zoals `s avonds en in het weekend. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies: https://dsvloeren.nl

Wij zijn trots om sponsor te zijn van Meadow Festival omdat wij al jaren genieten van dit top feest! Dus, gooi die voeten van de VLOER bij Meadow Festival!! Dit jaar geven wij 2×2 kaarten weg voor dit te gekke festival. Houdt onze socials in de gaten voor deze winactie!