Annulering Meadow Festival 2020

02-04-2020
Annulering Meadow Festival 2020
Vanaf 9 maart zijn vanwege het corona virus diverse maatregelen van kracht gegaan. We hebben de laatste weken veel met elkaar gesproken en concluderen dat de gezondheid en veiligheid van jou, DJ’s, crew, vrijwilligers en alle andere betrokkenen boven alles gaat. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat het onverstandig is om Meadow Festival in 2020 door te laten gaan.  
Meadow organisatie
We zijn terug in 2021

Ondanks dat de huidige maatregelen voor evenementen tot 1 juni gelden is de periode na 1 juni voor festivals zoals Meadow erg onzeker. Met deze onzekerheid en onze prioriteit voor de gezondheid en veiligheid van iedereen zijn wij tot deze conclusie gekomen. Dit besluit valt ons zwaar. We wilden juist zo graag weer een fantastische editie neerzetten. We vragen begrip voor de situatie en willen jullie op het hart drukken de adviezen van het RIVM op te volgen.

In 2021 zijn we terug. Markeer daarom alvast 10 juli in de agenda en laten we dan met zijn allen de mooiste Meadow editie ooit neerzetten! We hopen dat we volgend jaar wederom op jullie steun kunnen rekenen, samen staan we sterk.  

Stay safe & see you next year!

De Organisatie van Meadow Festival
Arjan van der Windt, Simon Dijkshoorn, Bram van der Windt, Frank van Eijk, Bart van den Berg, Paul van Leeuwen, Bart Rijsdijk en Albert Eikelenboom.