Annulering Meadow Festival 2021

27-02-2021
Annulering Meadow Festival 2021
Na de annulering van Meadow Festival 2020 vanwege de Corona maatregelen moeten we helaas ook een streep zetten door Meadow Festival 2021.
Ondanks dat er lichtpuntjes zijn voor de evenementen sector blijkt dat er op dit moment nog veel onduidelijk is. Deze onduidelijkheid en gebrek aan perspectief voor een veilig, gezond en vooral mooi festival heeft ons genoodzaakt dit besluit te nemen.
In 2022 zijn we terug!
Ook wij balen hier enorm van. Na de annulering van vorig jaar hoopten we in 2021 weer met elkaar te genieten op Meadow. Helaas moeten we dit moment nog een jaar uitstellen. Als liefhebbers van festivals kunnen hopelijk later in de zomer ook weer een festival bezoeken en hopen jullie daar tegen te komen!

In 2022 zijn we terug. Markeer daarom alvast sowieso 9 juli 2022 in de agenda en laten we dan met zijn allen de mooiste Meadow editie ooit neerzetten! We hopen dat we volgend jaar wederom op jullie steun kunnen rekenen, samen staan we sterk.

Stay safe & see you next year!

De Organisatie van Meadow Festival

Arjan van der Windt, Simon Dijkshoorn, Bram van der Windt, Frank van Eijk, Bart van den Berg, Paul van Leeuwen, Bart Rijsdijk en Albert Eikelenboom.